Diensten

WAT BIEDT PRAKTIJK Q?
Holistische massage en ontspanningsmassage om bewuster en krachtiger in het leven te staan.

Ik help mensen zich beter te laten voelen door middel van massagetherapie.
Mensen komen hierdoor bewuster en krachtiger in het leven te staan. Ik help volwassenen en kinderen.

Veel mensen ervaren pijn zonder dat duidelijk is waar deze precies vandaan komt. Mijn behandeling richt zich op de mens als geheel, in samenhang met zijn/haar omgeving. Als je echt wil weten waarom pijn in het lichaam aanwezig is, kun je, door contact te maken met je eigen lichaam en emoties, een bewustwording creëren waarmee spanning in het lichaam kan worden losgelaten. Ik begeleid mensen in dit proces.

HOLISTISCHE MASSAGE

volwassenen

Ik help volwassenen door hen op zoek te laten gaan naar de dieperliggende oorzaak van de pijn die ze in hun lichaam voelen. Soms is het duidelijk waar de pijn vandaan komt, b.v. pijn na een ongeval. Vaker voelen mensen echter pijn zonder dat duidelijk is waarom ze die pijn hebben. Meestal liggen hier stress gerelateerde omstandigheden aan ten grondslag die zich buiten het lichaam afspelen. Stress kan meerdere oorzaken hebben b.v. een te hoge werkdruk, een echtscheiding, het verlies van een dierbare of niet verwerkte emoties. Door stress kunnen spieren zo gespannen raken dat er blokkades in het lichaam ontstaan. Hierdoor stagneert de energiestroom in het lichaam.

In een holistische massage maak ik gebruik van verschillende massage technieken (waaronder bindweefselmassage) in combinatie met coaching. Vanuit de hulpvraag en de pijn in het lichaam geef ik de massage vorm. Door het samenspel van massagetherapie en coaching gaan het lichaam en de geest een verandering ervaren.

Je kunt natuurlijk altijd een afspraak maken voor één sessie zodat ik kan laten ervaren wat een holistische massage is.

Duur: ±75 – 90 min
Prijs: € 90,- incl BTW

Praktijk Q kan niet verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk worden gesteld voor het wel of niet vergoeden van de behandeling door de zorgverzekeraar

Behandelovereenkomst

Bel of mail mij voor een afspraak.
06 25 02 72 56
ln.Qkjitkarpobfsctd@kjitkarp

ONTSPANNINGSMASSAGE

volwassenen

Voor sommige mensen is het een grote stap om een afspraak te maken voor een holistische massage. Een ontspanningsmassage kan een eerste kennismaking zijn met het voelen van je eigen lichaam. Wellicht bestaat er daarna behoefte aan een holistisch massage.

Duur: ± 60 min
Prijs: € 70,- incl BTW

niet vergoedbaar

Behandelovereenkomst

Bel of mail mij voor een afspraak.
06 25 02 72 56
ln.Qkjitkarpobfsctd@kjitkarp

ONTSPANNINGSMASSAGE

kinderen

Ik bied ook ontspanningsmassage aan voor kinderen tussen de 7 en 17 jaar. Heel wat kinderen ervaren in de huidige tijd druk. Deze druk voelen ze op school, maar soms ook in activiteiten na school of thuis. Een aantal voorbeelden zijn prestatiedruk, pesten, ruzie tussen ouders of overlijden van een dierbare. Sommige kinderen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zijn ook kinderen die daaronder lijden en niet meer goed in hun vel zitten.

Dit kan zich op allerlei manieren uiten: slecht slapen, buikpijn, hoofdpijn, huilbuien, prikkelbaar zijn, pijn in nek en schouders, somberheid.

Na een massage zijn kinderen vaak heel ontspannen. De energie kan weer beter stromen. Ook mijn eigen kinderen vragen me regelmatig of ik ze wil masseren omdat ze dat zo ‘fijn’ vinden.

Jonge kinderen
Duur: ± 30 min
Prijs: € 35,- incl BTW

Oudere kinderen
Duur: ± 60 min
Prijs: € 70,- incl BTW

niet vergoedbaar

Behandelovereenkomst
Toestemmingsformulier minderjarigen

Bel of mail mij voor een afspraak.
06 25 02 72 56
ln.Qkjitkarpobfsctd@kjitkarp

LAAT OOK JOUW ERVARING WETEN!    Scroll naar boven