REVIEWS
Ervaringen cliënten van Praktijk Q.

Ik heb een ontspanningsmassage gehad van Quirine, het was heel fijn!!!! Ze vroeg ook of het wel of niet fijn was, wat het extra ontspannend maakte! Zeker voor herhaling vatbaar.

Anne W.
17 december 2019

Quirine stelt je op je gemak en is een prettige vrouw, ze creëert een fijne en veilige sfeer. De aanraking van haar handen is zacht, maar haar massage is stevig en ze weet de kern aan te raken; zowel met haar handen als met de vragen die ze stelt. Door het aanraken van het pijnpunt in mijn rug, met haar handen en haar vragen, kon ik samen met haar kijken naar een diepere onderliggende blokkade. Ik voelde me gezien, maar vooral ontspannen. Ik voelde het letterlijk weer stromen. Dank daarvoor.

Brigitte S.
25 oktober 2019

Q geeft je het gevoel alle tijd en aandacht voor je te hebben. Heel relaxt en voelt goed aan wat nodig is. Van alle masseurs die ik heb meegemaakt is zij een van de meest effectieve die ik ken.

Peter K.
23 oktober 2019

LAAT OOK JOUW ERVARING WETEN!


    Aangesloten bij GAT geschillen    Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie’.

    Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode

    .

    Aangesloten bij CAT vergoedbaar